— donderdag 2 maart 2017, 09:12 | 0 reacties, praat mee

Quote: ‘Machtsvete in TMG-top’

ANP

Quote bericht over ruzie in de TMG-top, waar ondanks het hogere bod van Talpa, de Raad van Commissarissen het liefst met Mediahuis verder willen. Mediahuis biedt 5,90 euro per aandeel; Talpa verhoogde gisteren het bod naar 6,35 euro.

Quote spreekt van een ‘machtsvete’ waarbij onderlinge belangen en argwaan zwaarder wegen dan de hoogte van het bod. “De invloed van de Botman en Van der Snoek getrouwen lijkt zo langzamerhand uitgespeeld. De Mol biedt meer geld, maar het kamp Van Puijenbroek lijkt geen zin meer te hebben in het Trojaanse leger aan de Basisweg.”

Tegen Quote heeft een TMG-woordvoerder de benoeming van nieuwe gevolmachtigden waarover de zakensite bericht ‘administratieve handelingen’ genoemd, waar niet veel achter gezocht moet worden. Meer bij Quote

Het Financieele Dagblad wijdt een analyse aan de overname onder de veelzeggende kop Strijd om TMG krijgt vileine trekken.


De krant schrijft dat De Mol het de raad van commissarissen nog knap lastig kan maken met een lange juridische strijd waarvan de uitkomst onzeker is.

Bekijk meer van

TMG Quote

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.