e learning nvj

— donderdag 10 juli 2014, 15:15

Exposities over Cees Bantzinger

Op 17 juli opent in het Persmuseum een expositie over de in 1985 overleden journalistiek tekenaar Cees Bantzinger. Het op 15 juli honderd jaar geleden dat Bantzinger werd geboren. In 1936 debuteerde Bantzinger als illustrator in het weekblad De Groene Amsterdammer. Later werkte hij voor onder meer Vrij Nederland, Mandril en Het Vrije Volk. In 1948 trad hij in dienst van meer Elsevier's Weekblad. Elsevier heeft een speciale Ter Herinnering over Bantzinger geproduceerd. Bantzinger maakte verder rechtbanktekeningen en kroegimpressies en oogstte veel lof met zijn vrije werk, waar Museum Jan van der Togt in Amstelveen een expositie aan wijdt. Zowel de expositie in het Persmuseum en Museum Jan van der Togt lopen vanaf 17 juli tot en met 31 augustus. Meer bij Persmuseum / Museum Jan van der Togt Laatste wijziging: 14 juli 2014, 10:32

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.