— zaterdag 19 december 2015, 14:32 | 0 reacties, praat mee

Niels Beugeling weg als directeur Persmuseum

Niels Beugeling, directeur van het Persmuseum in Amsterdam vertrekt per 1 februari. Het Persmuseum staat aan de vooravond van een aantal veranderingen dat samenhangt met de geplande samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Voor Beugeling het moment weg te gaan. Laatste wijziging: 15 januari 2016, 10:37

De vraag is namelijk of er werk voor hem blijft. Een van de scenario’s is dat Beeld en Geluid vanaf 2017 ook de museale presentatie van het Persmuseum zal gaan verzorgen op de locatie in het Mediapark in Hilversum, aldus het Persmuseum in een persbericht over het vertrek van Beugeling.

De directeur heeft 13 jaar gewerkt bij het Persmuseum, waarvan ruim drie jaar als directeur. Hij zal tot zijn vertrek betrokken blijven bij het schrijven van de toekomstplannen van het Persmuseum en de subsidieaanvraag in het kader van de basisinfrastructuur voor cultuur van het Ministerie van OCW.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.