— maandag 2 september 2019, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Erland Galjaard: SBS6 kan in najaar groei laten zien

© RTL

Erland Galjaard, adviseur van moederbedrijf Talpa Network, verwacht dat SBS6 in het najaar de eerste groei kan laten zien door de vernieuwde programmering.

“Van SBS6, Net5 en Veronica moet SBS6 de grootste stap maken”, zegt hij in gesprek met BuzzE. Lingo en Man bijt hond gingen afgelopen week van start met bovengemiddelde kijkcijfers van een half miljoen en meer. En vanaf september komen in het weekend de amusementsprogramma’s van Linda de Mol, zoals als Ik Hou van Holland en Postcode Loterij Miljoenenjacht en ook de nieuwe dansshow Flirty Dancing van Wendy van Dijk.

“We kijken echt of onze programma’s iets toevoegen aan wat anderen doen. We zullen moeten proberen onze plek te veroveren met een zender die iets toevoegt en waar mensen met veel plezier naar kijken. SBS6 had dit jaar een gemiddeld marktaandeel van 7,7 procent. Dat moet dit najaar gewoon omhoog kunnen, stapje voor stapje”, aldus Erland. Meer bij RTL Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.