training eu starters

— donderdag 3 december 2015, 17:58 | 0 reacties, praat mee

Elsevier moet naam veranderen

Het weekblad Elsevier moet zijn naam gaan veranderen. Dat heeft de eigenaar van het tijdschrift, RELX Group, donderdagochtend meegedeeld aan de redactie, zo schrijft Elsevier zelf op zijn website. Laatste wijziging: 4 december 2015, 09:39

RELX, dat tot eind februari zelf nog bekend stond onder de naam ‘Reed Elsevier’ wil alleen nog zijn wetenschappelijke uitgaven onder de naam ‘Elsevier’ laten verschijnen. De naamswijziging geldt ook voor de website van Elsevier, de specials, het maandblad Elsevier Juist en events.

Tijdens de bijeenkomst van donderdagmorgen maakte RELX tevens bekend dat het de mogelijkheid onderzoekt om Elsevier samen met een andere uitgever te exploiteren. RELX wil in een dergelijk samenwerkingsverband een minderheidsbelang nemen. Volgens het concern past Elsevier niet langer binnen de strategie van het bedrijf, hoewel het nog altijd winstgevend is. Namen van mogelijke partners zijn niet genoemd.

Bekijk meer van

RELX Group Elsevier

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.