— dinsdag 7 november 2017, 13:54 | 0 reacties, praat mee

Einde voor twee tijdschriften van ANWB

UPDATE ANWB stopt met het uitgeven van twee tijdschriften. Het gaat om een van de oudste reismagazines van Nederland, het tijdschrift Reizen Magazine en Op Pad. Het is niet duidelijk wat de consequenties zijn voor medewerkers van de bladen.

ANWB meldt dat het aantal abonnees van deze titels de afgelopen jaren zo sterk is gedaald dat “een gezonde exploitatie niet meer mogelijk is”.

De laatste editie van het blad verschijnt 23 november 2017. Van Op Pad verschijnt 14 december de laatste editie. De abonnees worden per brief geïnformeerd.

Reizen Magazine bestond sinds 1936. Vorig jaar kreeg de redactie al te maken met een reorganisatie. ANWB gaf toen aan dat het zich voortaan zal richten op de pijlers mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.