— dinsdag 30 maart 2021, 08:51 | 0 reacties, praat mee

Eerste twee onderzoeksjournalistieke projecten ontvangen geld van Mediafonds Delft

© ANP

Het Mediafonds Delft laat weten de eerste twee aanvragen voor financiering van journalistiek onderzoek te hebben toegekend. Ook is bekend geworden dat het fonds in 2021 maximaal 91.374 euro beschikbaar heeft voor onderzoeksjournalistiek gericht op Delft en omstreken.

De eerste twee door het Mediafonds Delft gefinancierde projecten richten zich op journalistieke onderzoeken naar spanningen op de lokale woningmarkt en naar de ontwikkeling van de luchtkwaliteit in Delft.

Het fonds ontvangt financiering van de gemeente Delft en de Provincie Zuid-Holland. De Provincie heeft het Mediafonds Delft officieel laten weten dat de maximale subsidie voor 2021 41.374,00 euro bedraagt. Er was al een toekenning van 50.000 euro.

De eerstvolgende deadline om een subsidieaanvraag in te dienen is maandag 5 april, 12.00 uur. Aanvragen van journalisten worden door een onafhankelijke beoordelingscommissie beoordeeld. Voor meer informatie en voorwaarden kijk op de site van het fonds.

Lees ook:
In 2021 ruim 6,5 ton beschikbaar voor Zuid-Hollandse kwaliteitsjournalistiek (7 december 2020)

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.