— maandag 1 mei 2017, 14:00 | 1 reactie, praat mee

Een moeilijk maar mooi vak

De rapportcijfers waren het lastigst. Ze moesten geen totale flauwekul zijn, maar waren wel tongue in cheek bedoeld. Dus gaf ik christenhunk Arie Boomsma een 8 voor ‘integer kijken’. Boudewijn Geels deelt voor de laatste keer uit.

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 1 mei 2017, 20:54

Prachtig! Ik probeer met minder vilein nog steeds de linkse en rechtse collega’s de hersenpan in te slaan. In het journaille zijn er cowboys, serieuze journalisten, pessimisten en optimisten. Mar ik heb in mijn lange carrière (72 jaar) ook corruptie, jawel van journalisten, meegemaakt. Ik ben ook al oud genoeg geworden om mij niks meer aan te trekken van collega’s in ons vak. Als zij mij niet meer mogen, mag ik hen ook niet. In die volgorde. Zakelijk moet je wel met elkaar om kunnen gaan en vaak respect hebben voor elkaar. Tenminste als zij niet corrupt zijn…

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.