— woensdag 17 oktober 2018, 10:08 | 0 reacties, praat mee

DuPho en NVJ/NVF hernieuwen samenwerking

Eind vorig jaar werd de samenwerking tussen beroepsorganisatie voor professionele fotografen DuPho en journalistenvereniging NVJ gestaakt. Dat had onder meer gevolgen voor juridische ondersteuning en aanspraak op een perskaart. De NVJ en DuPho kondigen een hernieuwde samenwerking aan, waarbij er 'geassocieerd lidmaatschap' mogelijk is.

Dat betekent dat aanspraak op een perskaart voor DuPho-leden terugkeert. Ook kunnen leden met vijftig procent korting een lidmaatschap afsluiten bij de andere vereniging. Uitzondering blijft juridische ondersteuning: die is voorbehouden aan ‘de eerste vereniging’ waar iemand is aangesloten.

DuPho-directeur Suzanne Henning: “Door deze samenwerking kunnen onze leden onder meer weer aanspraak maken op de NVJ-perskaart, waar sommige leden zeker gebruik van zullen maken.” Eric Brinkhorst, voorzitter NVF: “Met deze samenwerking laten we zien dat wij het belangrijk vinden ons als beroepsverenigingen zo goed mogelijk in te zetten voor de belangen van fotografen.” Meer bij DuPho

Bekijk meer van

NVJNVF DuPho

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.