banner anp

— vrijdag 26 april 2019, 16:24 | 0 reacties, praat mee

Doorstart voor drukkerij Senefelder Misset

© Shatho Beheer

De Rotterdamse investeerder Shatho Beheer heeft overeenstemming bereikt met de curator van Roto Smeets over een doorstart van drukkerij Senefelder Misset in Doetinchem, dat op 17 april failliet ging, meldt Shatho Beheer.

De faillissementsaanvraag betrof ook andere drukkerijen van Roto Smeets BV, de houdstermaatschappij van de Nederlandse printactiviteiten. Naast Senefelder Misset Doetinchem werd er faillissement aangevraagd voor Roto Smeets Deventer, Roto Smeets Weert en alle onderliggende dochtermaatschappijen.

Na de faillissementsaanvraag bleek al dat productie en dienstverlening voor klanten zoals Sanoma, gewoon doorging. De werkzaamheden zullen door Shatho in het kader van de doorstart van Senefelder Misset verder worden voortgezet.

Shatho Beheer, bekend van overnames van tijdschrifttitels van Veen Media en F&L Media meldt dat Senefelder Misset onder Shatho Beheer als zelfstandige organisatie gaat opereren.

De komende periode wordt er volgens het Rotterdams bedrijf vormgegeven aan de nieuwe organisatie. Naar verwachting zal deze plaats bieden voor 160 tot 180 fte.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.