— donderdag 10 november 2016, 14:14 | 1 reactie, praat mee

Dokteronline.nl verliest kort geding tegen Rambam

Het tv-programma Rambam is donderdag gewoon te zien op tv. Dokteronline.nl heeft het kort geding verloren dat het had aangespannen om de uitzending tegen te houden.

Op Dokteronline.nl kunnen mensen zonder doktersbezoek medicijnen bestellen. De makers van Rambam laten met verborgen camera’s in de uitzending zien hoe ze zonder problemen aan antidepressiva en zware pijnstillers kunnen komen. Het bedrijf stelt dat de producent niet het recht had om deze methode in te zetten, maar hier is de rechtbank het niet mee eens.

De uitzending van Rambam is donderdag 10 november om 21.50 uur te zien op NPO 3.

Bekijk meer van

Recht Rambam

Praat mee

1 reactie

Anita Twiss, 11 november 2016, 18:44

Ik vraag me af, hoe goed Rambam.zijn huiswerk doet…? Of Doktors online een diagnose kan stellen, kan ik niet beoordelen, ik geef de voorkeur aan een persoonlijke Diagnose.
Wat me stoort bij Rambam is dat ze een mening knutselen en dan een hele branche die uitslag opleggen… Wat ik bedoel? Het programma over een bedrijf met een MLM constructie. Wat ik hoorde over het bedrijf klonk mij ook niet prettig in de oren, maar dst MLM op zich een zuivere businessvorm is, dat vergaten ze erbij te vertellen. Ik vind dat beschadigend voor een hele branche! Hoe veel andersoortige bedrijven zijn er niet die hun personeel slecht behandelten? Zijn dan alle bedrijven slecht of heeft het te doen met de Personen die aan de touwtjes trekken? MLM is wettelijk toegestaan, als het wettelijk wordt uitgevoerd. TV is een machtig medium, daar houden professionals moeten zitten.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.