— dinsdag 30 augustus 2016, 09:17 | 0 reacties, praat mee

Directeur Veen media treedt terug

Leo Schaap treedt per 1 september terug als directeur van Veen Media, onderdeel van VBK uitgevers. De directeursfunctie komt te vervallen. Schaap zal nog wel gedurende dit jaar een aantal projecten afronden.

In de afgelopen periode is duidelijk geworden dat Veen Media, waarin de uitgeefteams steeds zelfstandiger opereren, een andere structuur vereist, zo meldt VBK. Dit proces, dat door Schaap zelf drie jaar geleden is geïnitieerd met als doel beter te kunnen anticiperen op de snel veranderende en digitaliserende tijdschriftenbranche, werpt zijn vruchten af.

De uitgeefteams, met daarin marketing, sales en redactie, nemen steeds meer eigen verantwoordelijkheden en dat heeft als gevolg dat de directeursfunctie zal komen te vervallen en op een andere manier wordt ingevuld. In de komende weken beslist VBK op welke wijze dat vorm krijgt.

Voorlopig zal Wiet de Bruin (CEO VBK) Veen Media aansturen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.