training eu starters

— dinsdag 30 augustus 2016, 09:17 | 0 reacties, praat mee

Directeur Veen media treedt terug

Leo Schaap treedt per 1 september terug als directeur van Veen Media, onderdeel van VBK uitgevers. De directeursfunctie komt te vervallen. Schaap zal nog wel gedurende dit jaar een aantal projecten afronden. Laatste wijziging: 30 augustus 2016, 09:56

In de afgelopen periode is duidelijk geworden dat Veen Media, waarin de uitgeefteams steeds zelfstandiger opereren, een andere structuur vereist, zo meldt VBK. Dit proces, dat door Schaap zelf drie jaar geleden is geïnitieerd met als doel beter te kunnen anticiperen op de snel veranderende en digitaliserende tijdschriftenbranche, werpt zijn vruchten af.

De uitgeefteams, met daarin marketing, sales en redactie, nemen steeds meer eigen verantwoordelijkheden en dat heeft als gevolg dat de directeursfunctie zal komen te vervallen en op een andere manier wordt ingevuld. In de komende weken beslist VBK op welke wijze dat vorm krijgt.

Voorlopig zal Wiet de Bruin (CEO VBK) Veen Media aansturen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.