PersVeilig

— maandag 7 september 2009, 08:42

Didaktief genomineerd voor onderwijsprijs

Onderwijsvakblad Didaktief is met het artikel 'Het beste bewijs?' van Bea Ros genomineerd voor de Nationale prijs voor de Onderwijsjournalistiek. Met deze jaarlijkse prijs wil de Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek de kwaliteit van het publieke debat over onderwijs stimuleren. De prijs wordt op vrijdag 9 oktober, de laatste dag van de Nationale Onderwijsweek uitgereikt. 'Het beste bewijs?' dat in Didaktief oktober 2008 verscheen, beschrijft de discussie over evidence based onderwijs. Zeker sinds de commissie Dijsselbloem is evidence based onderwijs het toverwoord: eerst bewijzen dat iets werkt, dan pas vernieuwen. Maar hoe lever je het beste bewijs? Bea Ros laat de hierover kibbelende wetenschappers aan het woord en geeft een kijkje in de medische wereld, waar een medicijn pas de markt op mag als het veilig en effectief is. Zo moet het bij onderwijs ook.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.