Nieuwe leden NVJ november

— maandag 19 december 2016, 12:27 | 0 reacties, praat mee

Deuren open van productiebedrijf Dieuwke Wynia en Boudewijn Vos

Mattijs van Nieuwkerk en Dieuwke Wynia - © Bas Czerwinski / ANP

Het productiebedrijf van de voormalige De Wereld Draait Door hoofdredacteur Dieuwke Wynia en productieleider Boudewijn Vos gaat Mr. & Mrs. Lane heten, zo maken ze bekend middels een persbericht. 1 januari gaan ze aan de slag vanuit Amsterdam. Laatste wijziging: 19 december 2016, 12:31

Ook hebben ze een partner gevonden in MediaLane Holding van Iris van den Ende. MediaLane Holding is een multimedia productiehuis dat bestaat uit verschillende ondernemingen: MediaLane, Niehe Media, OnLane, LiveLane en nu dus ook Mr. & Mrs. Lane.

Dieuwke Wynia werkte vanaf de start bij DWDD. Ze begon als samensteller en werd na twee seizoenen eindredacteur. In 2011 ging DWDD ook spin offs maken en werd Dieuwke hoofdredacteur. Ze kondigde in september aan DWDD te verlaten.

Boudewijn Vos is begonnen als producer bij SBS Productions. Inmiddels is hij 11 jaar werkzaam als productieleider van verschillende televisieprogramma’s, waarvan de laatste 5 jaar bij DWDD.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.