data als kans

— vrijdag 2 september 2016, 15:32 | 0 reacties, praat mee

Dekker: plannen Regionale Publieke Omroep aangehouden

© Bart Maat / ANP

Het kabinet laat weten het wetsvoorstel voor modernisering van de regionale publieke omroepen aan te houden. De bezuiniging van 17 miljoen euro gaat wel door. Eerder deze week werd duidelijk dat er weinig animo meer is vanuit de regionale omroepen voor de nieuwe landelijke Regionale Publieke Omroep (RPO). Laatste wijziging: 22 november 2016, 16:33

Staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap benadrukt dat regionale omroepen zoveel mogelijk moeten voorkomen dat de aanstaande bezuinigingen neerslaan bij de programmering en de redacties. De omroepen krijgen frictiekostenbudget om de samenwerking waar zij het wel met alle omroepen over eens zijn, mogelijk te maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om samenwerking op het gebied van sales en marketing, financien en personeel.

De komende tijd werkt Dekker met betrokken partijen verder aan het vinden van een oplossing voor de langere termijn. Volgens de staatssecretaris ligt er een goede basis om er met elkaar uit te komen.

Bekijk meer van

Regionale Publieke Omroep

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.