— vrijdag 30 juli 2010, 13:59 | 0 reacties, praat mee

De volgende ronde

Na de platte website, de sites met reactiemogelijkheden (2.0), de sociale netwerken en de mobiele sites wordt nu al weer de volgende digitale revolutie zichtbaar: de tablets. Apple trekt met de iPad de meeste aandacht, maar daaromheen zijn en komen er meer apparaten die het gebruik van papier verder naar achteren dringen. Ongetwijfeld zal net als bij de vorige introducties de opwinding over het gebruiksgemak door gewenning snel zakken. Ook zal de teleurstelling over het gebrek aan een goed verdienmodel snel de kop op steken. Dat komt niet door de apparaten, maar door te hoog gespannen verwachtingen.

Laatste wijziging: 24 augustus 2010, 11:01

Voor journalisten rijst meteen de vraag hoe hun werk op dit nieuwe platform er uit gaat zien. Villamedia houdt eind augustus in samenwerking met Apple twee seminars. Die waren in een paar uur zo goed als vol. Misschien dat u er via www.villamedia.nl/ipad nog net bij kunt zijn. Anders rest u een van de volgende nummers waar we uitgebreid ingaan op de tablets. Dat de volgende ronde van veranderingen is aangebroken, staat wat mij betreft vast.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.