— zondag 22 februari 2015, 11:12 | 0 reacties, praat mee

De Telegraaf niet bij fotosessie Oranjes

De Telegraaf is niet uitgenodigd voor de traditionele fotosessie met de Oranjes in Lech, Oostenrijk, aanstaande maandag. De krant plaatste afgelopen zaterdag op de voorpagina een actuele foto van een skiënde Beatrix. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) is dat "een schending van de persoonlijke levenssfeer van de prinses". Een mediacode in Nederland voorziet in fotosessies met de koninklijke familie, twee keer per jaar. In ruil daarvoor is de afspraak dat de media de Oranjes in hun privétijd met rust laten. Sjuul Paradijs, hoofdredacteur van De Telegraaf, en Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur, lieten de foto van prinses Beatrix op ski's ook rondgaan op Twitter. In een korte reactie laat de krant zaterdagavond weten geen commentaar te hebben. Meer bij NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.