— maandag 23 november 2015, 10:49 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep stopt met FRITS

De Persgroep stopt op 1 januari met de uitgave FRITS, een glossy van het Eindhovens Dagblad. Het magazine bestaat sinds 2008 en verschijnt 4 keer per jaar. Het is niet rendabel te krijgen, aldus Erik van Gruijthuijsen van De Persgroep. De mensen die voor FRITS werken gaan aan de slag bij de Ondernemer, een nieuwe uitgave van De Persgroep.

FRITS noemt zich dé toonaangevende glossy van het Eindhovens Dagblad voor de actieve meer-verdienende inwoners van Zuidoost-Brabant. Het is destijds begonnen in een poging de oplagedaling van het Eindhovens Dagblad te beperken. Een deel van de lezers ontving het blad gratis, anderen konden voor 7,50 euro een abonnement nemen.

Van Gruijthuijsen in een mail de vorige week naar het personeel is verstuurd: ‘Journalistiek gaan we proberen de sterke elementen uit Frits te transformeren naar de Ondernemer, zoals we ook hopen dat de meeste adverteerders uit de regio een nieuw en breder platform zullen vinden’.

Afgelopen zaterdag is de Ondernemer in een oplage van 1,2 miljoen verspreid onder abonnees van het AD, het Parool en de regionale dagbladen van de Persgroep.

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.