Nieuwe leden NVJ november

— maandag 14 september 2015, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Blendle Duitsland officieel van start

Zoals eerder al werd aangekondigd gaat vandaag de Duitse Blendle van start. Meer dan honderd titels hebben zich aangesloten bij de digitale kiosk, die maandagavond in Berlijn officieel gelanceerd wordt op een speciaal evenement. Laatste wijziging: 14 september 2015, 11:10

“De ontvangst in Duitsland is overweldigend”, aldus Blendle-oprichter Marten Blankesteijn. “We hadden het niet beter kunnen treffen, echt iedereen doet mee. Der Spiegel, Süddeutsche Zeitung, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Die Zeit, Stern, Neon, Die Welt, Handelsblatt (de Duitse FD), Wirtschaftswoche, Focus, Wired, GQ. Alles zit in Blendle.de”.

Blendle werd in april vorig jaar gelanceerd in Nederland en telt inmiddels meer dan 400.000 gebruikers en meer dan 70 medewerkers.

Blendle lanceert maandag ook de eerste Android-app. In eerste instantie alleen in Duitsland, maar de bedoeling is dat deze binnenkort ook in Nederland beschikbaar komt.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een zogeheten ‘whitelabel app’, een app voor iPad, iPhone en uiteindelijk dus ook Android die bij Blendle aangesloten kranten en tijdschriften kunnen gebruiken als hun eigen app. De eerste bèta draait inmiddels, aldus oprichter Marten Blankesteijn.

Verder laat Blankesteijn weten dat de experimentele betaalknop af is en op meer sites geïntegreerd zal worden. De knop werd eerder al getest bij Vrij Nederland.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.