banner festival 23

— donderdag 25 oktober 2018, 09:56 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep neemt vergelijkingssite Independer over

ANP

Uitgeverij De Persgroep neemt voor 150 miljoen euro vergelijkingssite Independer over van Achmea, dat de site sinds 2016 volledig in handen heeft. Afhankelijk van goedkeuring door toezichthouders en de medezeggenschapsraad willen De Persgroep en Achmea de overname liefst nog dit jaar afronden. Laatste wijziging: 25 oktober 2018, 09:58

Via Independer kunnen Nederlandse consumenten verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie vergelijken. Er werken ruim 300 mensen bij het bedrijf. Volgens De Persgroep past het merk binnen de strategie om mensen te informeren en te ‘gidsen in het dagelijks leven’.

“De missie en visie van Independer passen naadloos binnen de filosofie en merken van de Persgroep. Independer is daarmee een waardevolle versterking van de digitale koers van het bedrijf”, aldus een persbericht.

“Samen met de andere merken van de Persgroep kunnen we het leven van consumenten nog net iets aangenamer en makkelijker maken. Wij zijn dan ook verheugd over de komst van Independer met een mooie groep nieuwe collega’s”, zegt Persgroep-topman Erik Roddenhof.

Bekijk meer van

Independer De Persgroep

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.