— woensdag 22 september 2021, 08:29 | 0 reacties, praat mee

De Correspondent stelt raad van commissarissen voor

Het online journalistiek platform De Correspondent heeft vorig jaar een raad van commissarissen (rvc) gevormd, om bestuurs- en strategische doelen te toetsen. De drie leden Marcel Broersma, Salar al Khafaji en Judith Brandsma zullen daarnaast als vraagbaak en klankbord optreden, aldus uitgever Ernst-Jan Pfauth.

De vorming van een rvc moet garanderen dat De Correspondent een toekomstbestendige journalistieke organisatie blijft. De raad moet onder meer goedkeuring geven aan besluiten waar meer dan 100.000 euro mee gemoeid is, de jaarbegroting, het personeelsbeleid en beslist mee rond het aannemen (of ontslaan) van leidinggevenden.

De Correspondent had de drie leden nog niet eerder aan leden voorgesteld. “Bij dezen”, aldus Pfauth. Meer bij De Correspondent

Bekijk meer van

De Correspondent

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.