— vrijdag 26 april 2013, 10:11 | 0 reacties, praat mee

Daily Digital

Rood, flitsend, mooi opgemaakt en gebruiksvriendelijk. Dat is het nieuwe online magazine DWDD Daily Digital van De Wereld Draait Door. Het duurde iets langer dan verwacht, maar eind maart ging het interactieve blad de lucht in.

DWDD Daily Digital geeft een exclusief kijkje achter de schermen en heeft als doel: verdieping. Het bestaat grotendeels uit backstage foto’s en video’s van vlak voor en na de uitzending, weetjes en informatie over de tafelgasten. Dit alles snel vindbaar door het handige navigatiemenu. Daarnaast extra interviews en muziektracks van de bands die optreden.

Een van de terugkerende rubrieken is: De TV Draait Door Extra, met een interessant of hilarisch filmpje dat niet meer in de uitzending pastte. Onderdeel Mijn Wereld geeft bezoekers de mogelijkheid om alle favoriete DWDD-video’s en -artikelen op te slaan of te delen.

DWDD Daily Digital is een van de bijproducten van De Wereld Draait Door. www.dwddmagazine.vara.nl

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.