training eu starters

— vrijdag 7 mei 2010, 14:58 | 0 reacties, praat mee

Daar zijn we weer!

Wat is dat toch met de christelijke omroepen? Nou mogen ze een oud programma (Brandpunt) nieuw leven inblazen en dan grijpen ze terug op een paar vermeende sterren die zo rond de Tweede Wereldoorlog hun eerste schreden op het presentatiepad zetten: Fons de Poel en Aart Zeeman.

Laatste wijziging: 13 mei 2010, 15:22

AART ZEEMAN: die was toch weg bij Netwerk omdat er vernieuwd moest worden? En was Fons de Poel niet veilig weggeborgen bij Het Gesprek? Niets van dat al. De heren krijgen een herkansing. Jammer.

Sylvana Simons bij de NPS op zaterdagavond is wel een vernieuwende keuze. Althans, als presentatrice van een talkshow. Helaas is haar programma dat nog lang niet. Het is eigenlijk radio op televisie. Zeker met Nina – good face for radio – Brink als eerste gast. Wie heeft bedacht dat Nina B. plotseling heel openhartig zou zijn?

Bij voetbal noemen ze dat: op papier kunnen we deze wedstrijd winnen…

Zo krijgt nieuw talent nooit een echte kans: je moet Sylvana wel een goede redactie geven.

Het vinden van goede presentatoren is kennelijk niet eenvoudig. Dat ondervinden we bij BNR ook. Het discussieprogramma Peptalk is waarschijnlijk het programma met de hoogste omloopsnelheid in presentatoren. Zeer vernieuwend…alhoewel dat niet de echte reden is. Sommigen emigreren plotseling min of meer naar Brazilië (Max Westerman), sommigen blijken niet goed genoeg en sommigen laten zich verleiden door belastinggeld (Prem Radhakishun gaat naar Radio 1).

Is ons land te klein? Of zijn we niet creatief? Zijn we te angstig om nieuwe gezichten te presenteren? Ik ben benieuwd waar de nieuwe omroepen PowNed en WNL mee komen. Toveren zij ook een paar voorspelbare coryfeeën uit de hoge hoed of verrassen zij ons met talenten van pak m beet omroep Drenthe?

Alles moest toch anders? Ik ben benieuwd of zij zich aan hun woord houden.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.