— dinsdag 13 september 2011, 09:20

´CvdM blokkeert deal TROS met Privé´

Omroepvereniging TROS mag de logo’s van de TROS en het digitale kanaal Sterren.NL niet beschikbaar stellen aan het weekblad Privé ten behoeve van een column van presentator Kees Tol. Een eerder verleende toestemming daarvoor is vorige week door het Commissariaat voor de Media (CvdM) weer ingetrokken. Dat gebeurde na bezwaren van TV Oranje en radiozender 100% NL. De TROS had volgens het CvdM de marktwaarde van de merken moeten vaststellen. TV Oranje-eigenaren Gerard Ardesch en Jur Bron reageren opgetogen en verdenken de TROS ervan om via U-bochtconstructies zich opnieuw dienstbaar te maken aan winsten voor derden. Eerder dit jaar bevestigde de rechtbank Amsterdam het ooordeel vanhet CvdM al dat de TROS met hun activiteiten zich schuldig maken aan het verbod om zich dienstbaar te maken aan winst door derden. Meer bij Totaal TV

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.