— vrijdag 6 augustus 2021, 08:53 | 0 reacties, praat mee

CNN ontslaat drie medewerkers die ongevaccineerd op werk verschenen

© CC BY-SA 2.0 / Billy Athorn

CNN heeft drie medewerkers de deur gewezen omdat ze ongevaccineerd naar kantoor kwamen. Dat stelt CNN-directeur Jeff Zucker in een donderdag verstuurde interne memo. Het is bij CNN sinds begin van dit jaar niet meer toegestaan om ongevaccineerd op het werk te verschijnen.

Dat meldt The New York Times, die de betreffende memo in handen kreeg. Daarin benadrukt CNN-directeur Zucker dat zijn omroep een zerotolerancebeleid heeft wat betreft medewerkers die ongevaccineerd naar kantoor komen.

Op welke afdeling de medewerkers werkten is niet bekend. Ook staat in de memo niet hoe bekend is geworden dat ze niet gevaccineerd waren, al is wel bekend dat medewerkers niet verplicht zijn om een bewijs van vaccinatie te laten zien. Zucker verwacht dat dat laatste in de loop van de komende weken wel gaat veranderen. CNN gaat tegenover The New York Times ook niet in op vragen daaromtrent.

Bekijk meer van

coronavirus CNN

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.