— vrijdag 27 maart 2015, 09:21 | 0 reacties, praat mee

Clarkson: laat producer met rust

Justin Tallis / AFP

UPDATE De ontslagen Top Gear-presentator Jeremy Clarkson heeft voor het eerst zijn fans gevraagd de producer Oisin Tymon met rust te laten. Sinds Clarkson na een vechtpartij met Tymon werd ontslagen, kreeg de producer zelfs doodsbedreigingen. Clarkson, die na meerdere incidenten al een laatste waarschuwing had gekregen, zegt dat Tymon geen enkele blaam treft. Alan Yentob, bij de BBC verantwoordelijk voor nieuwe programmaformats, sluit niet uit dat Clarkson op enig moment weer voor de BBC aan de slag gaat. "Dat zou ik natuurlijk nooit uitsluiten, maar dit is niet is voor dit moment", aldus Yentob, die verder begip toonde voor twijfel bij de andere Top Gear-presentatoren of ze nog wel door willen. Tymon heeft aan de politie laten weten dat hij geen aangifte tegen Clarkson doet. Meer bij BBC

Bekijk meer van

Top Gear Jeremy Clarkson

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.