banner festival 23

— dinsdag 11 februari 2020, 09:44 | 0 reacties, praat mee

City breidt uit naar Tilburg en Haarlem

Het huis-aan-huis magazine CITY breidt na de introductie in Amsterdam anderhalf jaar geleden komende week uit naar Haarlem en Tilburg. De inwoners van deze steden ontvangen hun eigen lokale CITY met daarin een mix van nieuws en informatie ‘van om de hoek’, gecombineerd met lifestyle- en entertainmentverhalen. Laatste wijziging: 11 februari 2020, 09:57

Het streven is om iedere CITY voor minstens 25 procent uit journalistieke inhoud te laten bestaan. CITY werd anderhalf jaar geleden gelanceerd in Amsterdam. Binnen de gemeenteraad leverde dat de nodige discussie op.

City bevindt zich op het snijvlak van een verzameling folders en een traditioneel huis-aan-huisblad. Op die manier omzeilt het in de ogen van de Amsterdamse politiek het folderverbod in de hoofdstad. Omdat er echter voldoende lokale verhalen in staan, voldoet City aan alle regels.

De nieuwe CITY streeft naar een minimale omvang van 48 pagina’s en 25 procent redactie en is een initiatief van H-A-H Retail BV uit Baarle Nassau. Het huis-aan-huisblad wordt gemaakt door het Amsterdamse mediabedrijf Trusted Media Publishers van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer.

In Tilburg en Haarlem komt City in alle brievenbussen (behalve uiteraard de NEE-bestickerde brievenbussen).

Bekijk meer van

Sjuul Paradijs City

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.