— donderdag 15 september 2016, 12:41 | 0 reacties, praat mee

CAO voor het Uitgeverijbedrijf algemeen verbindend verklaard

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de cao voor het Uitgeverijbedrijf algemeen verbindend verklaard (avv). Door dit besluit - en publicatie in de Staatscourant (.pdf) - zijn de algemeen verbindend verklaarde bepalingen van de cao ook van toepassing op ondernemingen die niet zijn aangesloten bij de Werkgeversvereniging Uitgeverijbedrijf (WU), maar die wel vallen onder de werkingssfeer van de cao.

Alle verplichtingen die voortvloeien uit de cao (beloning, werktijden, vakantie) moeten nu daadwerkelijk door de gehele sector worden nageleefd.

De cao Uitgeverijbedrijf vervangt sinds 1 juli 2015 de cao’s voor dagblad-, publiektijdschrift-, opinieweekblad- en vaktijdschriftjournalisten. De huidige looptijd is tot 28 februari 2017. Meer bij Uitgeverijbedrijf

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.