training eu starters

Bijeenkomst

Café Europa Eindejaarsshow

19 december 2022, 19:30
Het Paard - Den Haag Laatste wijziging: 16 november 2022, 14:09

In 2022 veranderde de Europese politiek radicaal. De corona-aanpak gaf al nieuw elan aan Brussel, de oorlog in Oekraïne zette alles op zijn kop. De Russische inval is ook voor Europa een breuk met het verleden. In Café Europa, de Europapodcast van Studio Europa en Haagsch College, blikken Annette van Soest en Mathieu Segers, samen met gasten terug op een historisch Europees jaar. Van Zweden tot Italië, de oorlog stelde alle lidstaten voor grote problemen en zette de verhoudingen op scherp. Verandert Duitsland van Europa’s motorblok in een blok aan het
been? Hoe definitief is de wig tussen Polen en Hongarije? En wat zijn de blijvende gevolgen voor onze energie- en veiligheidspolitiek?

In deze speciale live-editie van de podcast met onder andere Koen Verhelst, Eveline Rethmeier, Derk Marseille en Bart Groothuis duiken ze in de belangrijkste Europese momenten van het jaar én blikken ze vooruit. En uiteraard ontbreken de boekentips niet: Mathieu en de gasten vertellen hun Boek van het jaar. Aanmelden voor deze eindejaarsspecial is gratis.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.