NVJ compleet lid

— vrijdag 6 december 2013, 09:02 | 0 reacties, praat mee

Bril voor luiaards

Bril voor luiaards

Er bestaan oplossingen die gênant genoeg zijn dat je ze alleen onbespied zult gebruiken. Laatste wijziging: 21 maart 2014, 10:47

Comfortabele geruite bejaardenpantoffels tegen optrekkende kou, bijvoorbeeld. Een neusharentrimmer. Of pak ’m beet: een onderkintrainer – die laatste bestaat echt trouwens. (tek.st/67) Toen ik deze bril tegenkwam had ik dezelfde interne strijd: wat vreselijk. Wat vreselijk handig. De bril zorgt ervoor dat je, ook met het hoofd rechtop, toch met een hoek van negentig graden naar beneden kijkt. Bedlegerige patiënten kunnen zo naar buiten kijken, stelt een van de fabrikanten. De meeste mensen lijken deze oculaire rariteit echter gewoon te gebruiken voor het lezen van boek en tijdschrift, lekker lui op je rug. Als je televisie aan het voeteneind van je bed staat, kun je zelfs liggend tv kijken. De prijs van de bril varieert enorm. Een van goede kwaliteit kost al gauw zeventig dollar. Goedkope Chinese imitaties zijn soms voor onder een tientje verkrijgbaar. Er zijn veel aanbieders, dus begin je zoektocht door te zoeken met termen als prism eye glasses of lazy glasses.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.