word studentlid

— woensdag 19 augustus 2015, 09:01 | 0 reacties, praat mee

Direct gesprekken opslaan

Direct gesprekken opslaan

Wie telefonisch interviews afneemt zou daar natuurlijk het liefst direct een opname van hebben. Er zijn ook diensten die met vooraf ingekocht krediet werken – en waarbij die dienst dus intermediair is – maar apps op het toestel zelf zijn nuttiger.

Ik heb in een grijs verleden een kastje voor een vaste lijn besproken, maar in deze tijd van smartphones is het handiger als het gesprek meteen op de telefoon zelf wordt vastgelegd. TapeACall (voor iOS en Android) kost een tientje en werkt volgens de makers ook voor binnenkomende gesprekken. Call Recorder Pro is er alleen voor Android. Fabrikant Appliqato adviseert wel eerst de gratis versie te proberen, om zeker te zijn dat de software werkt op jouw Android-toestel. Grote bestanden kunnen ook naar de cloud gekopieerd worden of direct extern worden opgeslagen, als je iemand als erg breedsprakig contact hebt aangemerkt.

tapeacall.com | Call Recorder Pro (tek.st/86)

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.