— vrijdag 21 juni 2013, 10:05 | 0 reacties, praat mee

Vrijwillige opname

Er zijn helaas geen plannen voor een Android-versie, maar bezitters van een iPhone, iPod Touch of iPad kunnen met Recordium vrij intuïtief audio-opnamen maken én direct bewerken. Het programma installeerde zelfs nog op m’n geriatrische iPhone 3Gs, al is hij volgens de makers geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

Het opstarten duurde daardoor wel even, maar het daadwerkelijke terugluisteren, annoteren en bewerken lukte nog verbazend goed voor een oud toestel met zo’n klein scherm. Idealiter gebruik je Recordium op de iPad. De geluidskwaliteit is prima: je kunt lagere kwaliteitsniveaus instellen voor een langere opnametijd. Het labelen van de opname voor latere referentie scheelt veel tijd bij het uitwerken van bijvoorbeeld een interview en is de troefkaart van de software. Recordium was tijdelijk gratis, maar die periode is helaas voorbij. Maker Pichak kon ons niet op tijd vertellen wat de software daarna moet kosten.

Meer info: http://tek.st/5e

Bekijk meer van

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.