— maandag 4 oktober 2021, 08:57 | 0 reacties, praat mee

Bram Mullink adjunct-hoofdredacteur BNR Nieuwsradio en Podcasts

© BNR

Bram Mullink is per 1 oktober 2021 benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio en BNR Podcasts, onderdeel van de FD Mediagroep.

Mullink werkte in het verleden al eens voor BNR. Daarnaast heeft hij onder andere bij AT5, AVROTROS, MAX en RTL gewerkt, zo is te lezen op zijn Linkedin profiel. Vier jaar geleden kwam hij weer bij BNR terecht als eindredacteur en vervolgens als chef nieuws.

Hoofdredacteur Mireille van Ark: “Bram is de journalistiek leider die FM en Podcasts (on demand) vanuit de inhoud dichter bij elkaar kan brengen en BNR door kan ontwikkelen naar een nieuwe fase van digitalisering. Hij staat voor onderscheidende journalistiek en weet als geen ander waar onze doelgroep behoefte aan heeft.”

BNR Nieuwsradio heeft sinds januari de programmering vernieuwd en richt zich ook op de jonge professional.“Bram heeft aan de wieg gestaan van deze programmering en de FM-luisteraar weten vast te houden. Ik ben trots op de resultaten die hij, samen met de redactie, al heeft geboekt,” aldus Van Ark.

Bekijk meer van

Bram Mullink BNR

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.