word actief nvj klein

— dinsdag 10 november 2015, 15:50 | 0 reacties, praat mee

Brabants Dagblad brengt editie Uden-Veghel terug

Abonnees van het Brabants Dagblad die in de buurt van de gemeentes Veghel en Uden wonen, krijgen vanaf woensdag hun oude vertrouwde regiobijlage 'Uden-Veghel' terug. Dat maakte de hoofdredactie van de krant onlangs bekend in een brief aan zijn abonnees. Laatste wijziging: 12 november 2015, 10:23

De regiobijlage Uden-Veghel hield op 8 juli op met bestaan, toen het Brabants Dagblad wijzigingen doorvoerde. Inwoners van de gemeente Veghel ontvingen vanaf dat moment de regiobijlage Meierij, terwijl inwoners van Uden de editie Oss-Uden ontvingen.

“U heeft ons echter massaal duidelijk gemaakt dat u deze verandering niet kan waarderen”, aldus hoofdredacteur Mark van Assen in zijn brief. “De reacties logen er niet om: u kon uw eigen nieuws niet meer vinden, of u kreeg verhalen over dorpen of gemeentes waar u niet op zat te wachten. Dat kan natuurlijk niet. Het laatste wat we willen is dat u, onze lezer, ontevreden bent. En dus hebben we naar u geluisterd.”

Bekijk meer van

Brabants Dagblad

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.