— donderdag 29 mei 2008, 08:55 | 0 reacties, praat mee

Boekhoorn: ‘We klaren deze klus’

Marcel Boekhoorn, eigenaar van en investeerder in gratis dagblad De Pers, wordt door Fons de Poel uitgebreid aan de tand gevoeld in 'zijn' krant. Gisteren werd bekend dat Boekhoorn een belang van vijf procent heeft verworven in De Telegraaf. Daarover zegt hij in het nu gepubliceerde interview niets nieuws. Wel herhaalt Boekhoorn dat geruchten dat hij de stekker uit De Pers gaat trekken ongegrond zijn. "Ik ga hier tegenover jou toch geen verhaal ophangen om er daarna de stekker uit te trekken? Dit is een klus die wij gaan klaren. Natuurlijk kan dat verlies niet eeuwig doorgaan, maar er komt een omslagpunt. Dat is me tot nu toe altijd gelukt", aldus Boekhoorn. De karige advertentie-inkomsten zijn volgens Boekhoorn vooral te wijten aan het lang uitblijven van betrouwbare oplagecijfers en een, achteraf gezien, wat misplaatste arrogantie. Meer bij De Pers.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.