banner festival 23

— vrijdag 31 augustus 2018, 12:30 | 0 reacties, praat mee

Boddaert volgt Freijssen op bij OPEN Rotterdam

© Open Rotterdam

Celeste Boddaert is per 1 september 2018 benoemd tot hoofdredacteur van OPEN Rotterdam, de omroep die vorig jaar nog tot werd uitgeroepen tot Omroep van het Jaar. Laatste wijziging: 31 augustus 2018, 15:28

Zij volgt Rob Freijssen op, de initiatiefnemer van de lokale omroep. Hij gaat verder als interim manager/projectleider bij mediabedrijven, trainer en docent Journalistiek en media op het HBO.

Boddaert, geboren en getogen in Rotterdam, komt uit de eigen gelederen. Ze begon in 2015 bij OPEN Rotterdam als redacteur en groeide in korte tijd door tot coördinerend redacteur. Ze heeft volgens de omroep een sterke visie, groot netwerk en stevige passie voor de stad en de Rotterdammers.

De benoeming van Celeste Boddaert OPEN Rotterdam past naadloos in de visie van de omroep, die zich focust op talentontwikkeling en doorstromen van Rotterdams mediatalent.

Met de benoeming van Boddaert heeft OPEN Rotterdam nu drie vrouwen aan de leiding: bestuursvoorzitter Marianne van den Anker, zakelijk directeur, Femke IJsinga-van Boxsel en nu hoofdredacteur Celeste Boddaert.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.