— donderdag 23 januari 2020, 12:00 | 0 reacties, praat mee

BNNVARA breekt definitief met Kaj van der Ree na beschuldiging van seksueel wangedrag

© Levin de Boer en Paula vd Meeren / ANP

BNNVARA werkt niet langer samen met Kaj van der Ree, de presentator die voor de omroep een radioshow en een televisieprogramma maakte. Van der Ree wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat meldt de omroep aan NU.nl.

Een woordvoerder van de omroep laat weten dat binnenkort bekend wordt gemaakt wie Van der Ree op de radio zal vervangen. 

Van der Ree wordt door meerdere meisjes beschuldigd van seksueel wangedrag.

Naar aanleiding van het nieuws rond Van der Ree zal NPO 3FM komende vrijdag op het voormalige tijdslot van de presentator een thema-uitzending maken over online seksueel overschrijdend gedrag. “Als publieke zender vinden we het belangrijk om een actueel thema als online seksueel grensoverschrijdend gedrag te bespreken met onze luisteraars. Daarom hebben we samen met BNNVARA besloten om op vrijdagavond 24 januari, tijdens het voormalige tijdslot van Kaj van der Ree, een 3FM Special te maken rondom dit thema”, laat de zender donderdag weten aan BuzzE. “Tijdens deze uitzending willen we een open gesprek voeren met deskundigen en luisteraars. De presentatie is in handen van Eva Koreman. Iedereen die vragen heeft of ervaringen wil delen over online seksualiteit, is welkom bij 3FM.” Meer bij NU.nl  / De Telegraaf

Bekijk meer van

NPO 3FM Kay van der Ree BNNVARA

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.