— donderdag 12 maart 2015, 13:59 | 0 reacties, praat mee

Blendle in zee met Amerikaanse kranten

Piroschka van de Wouw / ANP

De digitale kranten- en tijdschriftenkiosk Blendle wordt uitgebreid met de Amerikaanse kranten The New York Times, The Wall Street Journal en The Washington Post. De kranten komen op korte termijn voor Nederlandse lezers beschikbaar. Later dit jaar lanceert Blendle ook internationaal. De drie kwaliteitskranten zijn niet de eerste internationale toevoeging in Blendle: sinds juni vorig jaar is ook het Engelstalige tijdschrift The Economist via de Blendle te lezen. Ook waren artikelen uit Vlaamse titels De Standaard en De Tijd al via Blendle te koop. De toevoeging van Amerikaanse kranten is een mijlpaal naar internationale expansie. Er is sowieso belangstelling voor het Nederlandse startup: eind 2014 investeerden de uitgeverijen New York Times Company en het Duitse Axel Springer drie miljoen in het bedrijf. De betrokken kranten zijn enthousiast over de verbreding van het lezerspubliek. De Wall Street Journal wil naast losse artikelen Blendle-lezers ook de optie van een volledig abonnement aanbieden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.