training eu starters

— dinsdag 28 april 2015, 09:48 | 0 reacties, praat mee

Blendle 1 jaar jong

De digitale kranten- en tijdschriftenkiosk Blendle bestaat 1 jaar en heeft inmiddels 260.000 geregistreerde gebruikers. 22 procent van die gebruikers heeft ten minste één keer opgewaardeerd. Dat melden oprichters Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn in een persbericht. Uitgevers hadden verwacht dat de start-up na een jaar 20.000 gebruikers zou hebben. "Iedereen is verbaasd door onze snelle groei", aldus Alexander Klöpping. Laatste wijziging: 30 april 2015, 14:42

“We horen van veel uitgevers dat ze inmiddels meer verdienen via Blendle dan aan losse verkoop via Apple. Dat is ongelofelijk mooi na slechts één jaar. Daarnaast zijn onze gebruikers veel jonger dan de traditionele klanten van uitgevers: tweederde is jonger dan 35 jaar.”

Bij Blendle werken inmiddels veertig mensen in vaste dienst. Later dit jaar volgt een internationale versie van de oinline kiosk. Er zijn al samenwerkingsverbanden met Amerikaanse kranten.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.