banner festival 23

— dinsdag 10 november 2015, 11:47 | 0 reacties, praat mee

Blendle gaat losse fotoseries verkopen

Blendle

Blendle gaat naast artikelen fotoseries aanbieden, meldt de online kiosk in een blogpost. Directeur Bas van Beek van Hollandse Hoogte, het eerste fotoagentschap waar Blendle mee in zee gaat, is verheugd over de mogelijkheid "om een selectie uit onze schatkamer via Blendle te kunnen aanbieden". Laatste wijziging: 10 november 2015, 11:49

Van Beek en Blendle-oprichter Alexander Klöpping zien voordelen voor gebruikers, die toegang krijgen tot hoogstaande fotojournalistiek én voor de fotografen zelf, die ondanks de enorme populariteit van beeld hun inkomsten al jaren zien dalen. Overigens is het nog onbekend wat Blendle zal rekenen voor een fotoreeks.

De online kiosk is in gesprek met andere fotobureaus en topfotografen, maar Hollandse Hoogte is de eerste partner. Er zouden verder nog meer alternatieve verdienmodellen in de steigers staan. “Het is in deze tijden belangrijk dat we blijven experimenteren”, aldus Van Beek.

Bekijk meer van

Hollandse Hoogte Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.