anner smart octo

— dinsdag 10 november 2015, 11:47 | 0 reacties, praat mee

Blendle gaat losse fotoseries verkopen

Blendle

Blendle gaat naast artikelen fotoseries aanbieden, meldt de online kiosk in een blogpost. Directeur Bas van Beek van Hollandse Hoogte, het eerste fotoagentschap waar Blendle mee in zee gaat, is verheugd over de mogelijkheid "om een selectie uit onze schatkamer via Blendle te kunnen aanbieden".

Van Beek en Blendle-oprichter Alexander Klöpping zien voordelen voor gebruikers, die toegang krijgen tot hoogstaande fotojournalistiek én voor de fotografen zelf, die ondanks de enorme populariteit van beeld hun inkomsten al jaren zien dalen. Overigens is het nog onbekend wat Blendle zal rekenen voor een fotoreeks.

De online kiosk is in gesprek met andere fotobureaus en topfotografen, maar Hollandse Hoogte is de eerste partner. Er zouden verder nog meer alternatieve verdienmodellen in de steigers staan. “Het is in deze tijden belangrijk dat we blijven experimenteren”, aldus Van Beek.

Bekijk meer van

Hollandse Hoogte Blendle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.