— vrijdag 15 juli 2016, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Best gelezen op Reporters Online: juni

Reporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen in de digitale kiosken Blendle en eLinea en op hun eigen site. Maar welke stukken worden het best gelezen? Het overzicht van juni. Laatste wijziging: 15 juli 2016, 10:18

1. Dit is wat er niet klopt aan het verhaal van Beatrijs Smulders – Jop de Vrieze & Zvezdana Vukojevic
Nadat ‘oppervroedvrouw’ Beatrijs Smulders in een interview in de Volkskrant onder andere reageert op een artikel over de doodgeboorte van een kind van twee journalisten, weerleggen de journalisten in kwestie enkele door Smulders als feit gepresenteerde beweringen.

2. ‘Ze noemden me de lelijkste vrouw ter wereld’ – Vivienne Groenewoud
De Amerikaanse Lizzie Vasquez lijdt aan een syndroom dat ervoor zorgt dat ze geen gewicht aan kan komen. Per dag moet ze 5000 tot 8000 calorieën eten om niet nog meer af te vallen. In dit interview – eerder gepubliceerd in Grazia – doet ze haar verhaal.

3. Briefje aan de Bijbelse dinoplaatjes-hater – Alain Verheij
Fundamentele christenen zijn niet blij met de dinoplaatjes van Albert Heijn. Ze begonnen de website DinoDino, met een bijbels tegengeluid bij Freek Vonk. Een open brief aan de oprichters van de website.

4. Masturberen, mag dat wel van God? – Alain Verheij
Theoloog Alain Verheij is de seksfobie van de kerk meer dan zat. Hij roept om wat realiteitszin bij de christenen, helemaal nadat de jongerenafdeling van de EO stelt dat masturberen fout is.

5. Mindful met je baby – Jolanda Breur
Uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam kan mindfullness helpen tegen stress bij het aankomend moederschap. Hoe? Jolanda Breur zocht het uit.

Bekijk meer van

Reporter Radio

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.