— woensdag 6 april 2016, 12:57 | 0 reacties, praat mee

Best gelezen op Blendle: maart

Er worden heel wat stukken gekocht op Blendle, maar welke stukken doen het nu het best? In samenwerking met Blendle publiceert Villamedia maandelijks een overzicht van de best verkopende stukken in de digitale kiosk. Dit zijn de best gelezen stukken uit maart.

1. ‘We staan op de rand van de vernietiging van de mensheid’ – Vrij Nederland
Volgens Noam Chomsky - wereldberoemd filosoof, taalkundige en activist - stevenen we af op ‘de gevaarlijkste en meest complexe tijd in de hele geschiedenis’. Na het lezen van dit interview ben je dat waarschijnlijk met hem eens.

2. Te rijk voor woorden - Elsevier
Ze zijn vrijwel onzichtbaar, de tienduizend Nederlandse gezinnen die meer dan 5 miljoen euro bezitten. Wat doen ze met al dat geld?

3. ‘Het gros van de mensen is heel vervelend’ - HP/De Tijd
In dit interview met Michiel Romeyn worden maar heel weinig mensen gespaard. Zo vindt Romeyn Zwagerman ‘een sukkel’ en Lubach ‘niet geestig’. Zuur? ‘Nee, ik ben gewoon objectief.’

4. Mag het wat zachter? - VIVA
Een seksuoloog en psycholoog vertellen waarom de man steeds ruigere seks wil. Keelknijpen, haren trekken, anale seks. Ruige seks lijkt steeds normaler te worden. Waarom?

5. De pampergeneratie - HP/De Tijd
Maar liefst vijftienduizend jongeren zitten aan de antidepressiva. Dat ligt aan de te beschermende opvoeding, zo oordelen deskundigen. ‘Ik ken een moeder die het eerste seksuele contact van haar dochter regisseerde om teleurstelling te voorkomen.’

Bekijk meer van

Blendle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.