vlaams-nedellandse-beurs

— donderdag 6 oktober 2016, 14:19 | 0 reacties, praat mee

Frank Hitzert uitgever bij New Skool Media

Frank Hitzert is per direct benoemd tot uitgever bij New Skool Media. Hij geeft leiding aan de domeinen zelfmaak-mode (Knip), Fietsen, Zeilen, Motoren en Popular-Science (Kijk, Know-How). Hitzert is nu hoofdredacteur van het motorportfolio bij New Skool Media. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Tonie Broekhuijsen. De directie van New Skool Media blijft met Rob Koghee en Cor Jan Willig onveranderd van samenstelling. Laatste wijziging: 6 oktober 2016, 14:55

Het bedrijf telt 2 jaar na de start inmiddels 23 merken. Onlangs werd onlangs Columbus Magazine nog overgenomen. Koghee en Willig vonden het tijd worden het bedrijf anders te leiden. Nu Hitzert uitgever is, krijgt Willig tijd om zich te richten op de optimalisatie van de organisatie, met name HR, Finance, kernwaarden-beleid en strategie-ontwikkeling.

Hitzert is van huis uit journalist en heeft gewerkt voor diverse dagbladen en tijdschriften. In 2005 werd hij door Sanoma gevraagd om als uitgever een green-fieldoperatie te starten in Belgrado (Servië-Montenegro) en lanceerde hij bladen als MarieClaire, Story en National Geographic. Daarna werkte hij voor Sanoma Tsjechië in Praag.

Nadat Sanoma had besloten zich van lieverlee te gaan concentreren op zijn thuismarkten Nederland, België en Finland, heeft hij Sanoma verlaten en werd uitgeefdirecteur van de Russische vestiging van het Duitse mediabedrijf Hubert Burda Media. Daar initieerde hij onder meer de Burda Academy (een school voor zelfmaak-mode) en video-masterclasses.

Uiteindelijk heeft Frank van januari 2005 tot november 2015 in het buitenland gewoond en gewerkt. Om privé-redenen is hij eind vorig jaar naar Nederland teruggekeerd en woont nu in zijn geboortestad Den Haag.

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.