— maandag 7 december 2015, 08:05 | 0 reacties, praat mee

Bekritiseerde pop-uprestaurant DWDD stopt

Koen van Weel / ANP

Na twee dagen wordt het pop-uprestaurant van DWDD al weer gesloten. Na de eerste rel over de promotie van het restaurant in het tv-programma, stelt DWDD in een persbericht nu dat het de 'hoge culinaire verwachtingen niet kan waarmaken'. "Het is helaas niet gelukt om de gerechten de finesse, smaak en allure te geven die we beloofden", zo laat de omroep BNN-VARA weten.

Een dag eerder liet recensent Hiske Versprille van de Amsterdamse krant Het Parool zich kritisch uit over het restaurant. “Voor het gebodene is de prijs niet minder dan absurd”. De massale setting heeft het initiatief grotendeels de nek omgedraaid.

Vorige week ontstond ook ophef over de promotie van het pop-uprestaurant in DWDD. Het Commissariaat van de Media oordeelde dat dat niet door de beugel kan.

 

Bekijk meer van

DWDD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.