— maandag 26 mei 2014, 09:06

Veranderingen bij KRO-NCRV

Door de bezuinigingen op de publieke omroep passen veel omroepen hun programmering aan. Fusieomroep KRO-NCRV stopt bijvoorbeeld met de tv-hit DNA Onbekend met Caroline Tensen. De focus komt voortaan te liggen op programma's uit de genres journalistiek, drama, documentaire en cultuur. Human interest moet als genre inleveren. Televisie-evergreen Spoorloos blijft wel. Tensen komt dit najaar met een nieuw programma rond het thema laaggeletterdheid. De omroep maakte eerder al bekend dat Patrick Lodiers Rob Kamphues opvolgt als presentator van het KRO-NCRV-programma De Reünie. Kamphues verlaat de omroep vanwege een verschil in visie. Ook Hello Goodbye-presentator Klaas Drupsteen vertrekt. Verder krijgt het actualiteitenprogramma Eén op Eén met Eva Jinek en Sven Kockelmann geen vervolg. En in het nieuwe tv-seizoen verhuist Het KRO-NCRV-programma Jinek van de zondagmiddag naar de zondagavond. Meer bij AD / ANP via NU.nl

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.