— dinsdag 15 oktober 2019, 09:22 | 0 reacties, praat mee

Beeld en Geluid nu ook in Den Haag

© GinoPress B.V. / ANP

COMM, het museum voor Communicatie in Den Haag, zal voortaan door het leven gaan als Beeld en Geluid Den Haag, meldt Greater Venues.

Deze zomer maakte Comm en Beeld en Geluid in Hilversum al bekend een bestuurlijke samenwerking te zijn gestart. Door te werken met een programmering, in plaats van een openbaar toegankelijk museum, krijgt de locatie méér ruimte voor congressen, meetings en andere bedrijfevents.

Door de samenwerking met Beeld en Geluid zal in zowel Den Haag als in Hilversum de collectie als bron voor verhalen en programmering kunnen worden gebruikt.

De samenwerking met COMM past in het vernieuwingstraject van Beeld en Geluid dat onder meer tot doel heeft bij te dragen aan een mediawijzere en open samenleving en sluit goed aan op een eerdere fusie van Beeld en Geluid en het Persmuseum in 2017. Het samenbrengen van de drie instellingen zorgt ervoor dat de geschiedenis en actualiteit van media, pers en journalistiek integraal belicht worden, meldt href=“https://www.greatervenues.com/nieuws/comm-wordt-beeld-en-geluid-den-haag/”>Greater Venues

Bekijk meer van

COMM Beeld en Geluid

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.