— vrijdag 13 september 2013, 09:10 | 0 reacties, praat mee

Badr’tje moet hangen

Wie onderzoek naar Badr Hari doet, krijgt te maken met een overdaad aan wilde verhalen. Gelukkig nam journalist en kickbokser Jens Olde Kalter een jaar de tijd om al die geruchten rondom ’s lands meest omstreden kickbokser uit te zoeken en op te tekenen in ‘Badr. De harde werkelijkheid achter Badr Hari’. Voornaamste conclusie: Hari heeft een bak vol talent, maar mist de toewijding, discipline en zelfbeheersing binnen en buiten de boksring om een groot sportman te kunnen worden.

Toch zal de niet-ingevoerde lezer moeite hebben om de eerste helft van het boek – waarin het ene na het andere gevecht in kickbokstermen wordt beschreven – door te komen. Het tweede gedeelte maakt wat dat betreft veel goed, als er een inkijkje wordt gegeven in de PR-plannen van Hari’s toenmalige manager Yves Gijrath en zijn lastige relatie met de media. Het is daarmee een weinig flatteuze biografie geworden – die vol staat met delicten van huiselijk- en uitgaansgeweld.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.