— vrijdag 17 februari 2012, 11:46 | 0 reacties, praat mee

Anil Ramdas (54) overleden

Programmamaker, presentator en journalist Anil Ramdas is overleden. Het bericht, dat via een familielid op Twitter naar buiten kwam, is inmiddels bevestigd door het mediabedrijf MTNL, waar Ramdas voor werkte. Ramdas stierf op 54-jarige leeftijd, op zijn verjaardag. Voor de VPRO presenteerde hij het opinieprogramma ZOZ. De in Suriname geboren Ramdas werkte voor diverse andere uitgaven, zoals opinieblad De Groene Amsterdammer en dagblad NRC Handelsblad. Een directeurschap van debatcentrum De Balie in Amsterdam eindigde in 2005, nadat er financiële problemen waren ontstaan. In de jaren negentig presenteerde hij met Stephan Sanders het spraakmakende mediaprogramma Het Blauwe Licht. Tegenover NRC Handelsblad bevestigt de familie dat het om 'een zelfverkozen dood' gaat.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.