— dinsdag 11 augustus 2009, 09:45 | 0 reacties, praat mee

Akkermans naar EHRM na aanslag Gori

UPDATE RTL Nieuws-correspondent Jeroen Akkermans stapt naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens om Rusland ter verantwoording te roepen voor de clusterbom op de Georgische stad Gori op 12 augustus 2008, woensdag een jaar geleden. Akkermans was samen met cameraman Stan Storimans in Gori om verslag te doen van de oorlog tussen Rusland en Georgië. Op het moment dat ze met andere journalisten een buurt in Gori aan het bekijken waren die niet als gevaarlijk bekend stond, was de aanslag. Storimans kwam om het leven, samen met elf Georgische burgers. Na het maken van de documentaire 'Onderzoek in Gori - de dood van Stan' [wordt uitgezonden op RTL 4, woensdag, 22.55 uur, red.] heeft Akkermans besloten zich aan te sluiten bij de juridische strijd van de Georgische families. Meer bij De Pers

Bekijk meer van

RTL

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.