— maandag 23 april 2012, 10:27

André Bijl en Dick Aanen ontvangen NNP-prijs

Laatste wijziging: 23 april 2012, 12:28

De Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek 2012 is naar André Bijl en Dick Aanen van Het Kontakt gegaan. Het duo kreeg de prijs voor de zevendelige serie over Molukkers in Leerdam ‘Vergeet ons niet’. “Een verhaal waar je ingezogen wordt, een verhaal dat uitnodigt tot lezen”, zo gaf de jury aan.

Tijdens de landelijke NPP-dag -de NNP is de landelijke organisatie van lokale nieuwsmedia-, werden ook de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie en de A.M. Banda-prijs uitgereikt. De winnende foto was van Levin den Boer voor zijn foto ‘Circus in Kerkdriel’. De A.M. Banda-prijs, de prijs voor het beste commerciële initiatief, ging voor het tweede achtereenvolgende jaar naar Mediabureau Langeveld & de Rooy, uitgever van de Texelse Courant, voor de crossmediale aanpak om lokale ondernemers in een veranderend medialandschap aan zich te binden.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.